Зустрічаємо Новий рік разом!

22.12.2017 13:34

Новорічні свята є радісною подією, особливо для дітей, коли збуваються мрії. У школі завжди організовують ранки для молодших класів і вечори для старшокласників. Щоб свято вдалося, необхідно добре підготуватися: хороводи, пісні, танці, конкурси, ігри, костюми та зачіски. Все це було неперевершеним 22 грудня у стінах НВК "школа-сад" № 1.

Учні молодшої школи потрапили до зачарованого зимового лісу, де бешкетували злі розбійники(у виконанні класних керівників Сорочук О.В. та Гобрусевої С.А.) , а Дід Мороз (член батьківського комітету Пилипенко Б.О.)  разом із внучкою Снігуронькою(вчитель Сахно Т.С.) своїми добрими словами і ділами змогли перевиховати розбишак. Ведуча (класний керівник 1 кл. Борбот Л.С.) запропонували дітям і казковим персонажам цікаві новорічні ігри. Майже всі дівчата 1-4 класів перевтілились в чарівних сніжинок і закружляли в ніжному танці «Білі сніжинки». Всі слухняні учні НВК «школа-сад» № 1 отримали солодкі подарунки!

Для учнів 5-9 класів проведена незабутня дискотека з безліччю конкурсів та розваг. Дівчата 7 класу Крамчанінова Анна та Шаганова Софія  організували запальний флешмоб, а хлопці закликали всіх приймати участь у веселих танцювальних конкурсах, найактивніші отримали невеличкі подарунки.

Трохи пізніше, 27 грудня, свято завітало і  у дитячу групу. Наймолодші вихованці з величезною радістю розповідали віршики, співали пісень, щиро сміялись, раділи, веселились.

 Всім учням, вихованцям, батькам і педагогічному колективу школи дуже хочеться побажати в новому році щастя, миру, добра та злагоди! З Новим 2018 роком!