ПРОЩАВАЙ, ПОЧАТКОВА ШКОЛО!

31.05.2017 10:16

 25 травня відбувся останній урок для учнів 4 класу НВК "школа-сад" в статусі учнів початкової школи. Учні відзначили цей день яскравим, веселим і трішечки сумним святом під назвою "Прощавай, початкова школо!". 4 довгих роки промайнули... Для одних вони були веселими і легкими, сповненими радісних переживань. А для інших виявилися роками напруженої праці, моря сліз...

За результатами навчання в початковій школі майже всі учні 4 класу мають достатній рівень знань, тобто отримали оцінки 7-12 балів. Один учень Голік Дмиро був нагороджений похвальним листом і медаллю за відмінні успіхи у навчанні.

За активну участь в житті школи та класу всі учні отримали почесні грамоти, а за особисті досягнення (зразкову поведінку, організаторські здібності, яскравий талант) були нагороджені медалями. Похвальними листами нагородили найактивніші батьки, які протягом 4 років підтримували класного керівника, приймали участь у класних та шкільних заходах, допомагали в благоустрої школи.

Четвертокласники для своїх вчителів, батьків та запрошених гостей підготували безліч цікавих номерів: вірші, пісні, цікаві сценки, запальний танок. Разом з першими вчителями Сосовою О.Г.  та Борбот Л.С. переглянули літопис шкільних років. Скільки цікавого і незабутнього відбулося за цей час! Ми вітаємо наших випускників і бажаємо їм творчих успіхів, здоров’я та бажання вчитися!