День безпечного Інтернету 2017

07.02.2017 12:41

 7 лютого 2017 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом«Будь зміною: об’єднаймося для кращого Інтернету».  

Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Вона відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого.
Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.
У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах світу. НВК "школа-сад" № 1 долучилася до цієї події. Учні школи під керівництвом вчителів створили буклети "Безпечний Інтернет для дітей", "Як зробити Інтернет безпечним". Ці буклети було розповсюджено серед учнів школи та у громадських місцях.
Учні молодшої ланки здійснили віртуальну подорож країною Інтернету і впевнились у тому,що відчувати себе в Інтернеті безпечно - це помилка! Отримали інструкцію щодо перебування онлайн, користування соцмережами та ін.Було проведено конкурс малюнків "Я за безпечний інтернет!". Учні середньої ланки відвідали тренінг, проведений педагогом-організатором "Безпечний Інтернет".